Jackie Robbins presenta el seu treball a les III Jornades del Màster en Recerca en Educació

El divendres 27 d’octubre es van celebrar les 3es Jornades del Màster Universitari en Recerca en Educació (MURE). La sessió va començar amb una conferència a càrrec del Dr. Enric Prats sobre Els dilemes de la globalització i la postmodernitat en la recerca educativa. Tot seguit, dues alumnes del curs 2016-2017 de cada especialitat d’aquest màster van presentar, en format pòster, els seus treballs de fi de màster. Enguany, les alumnes seleccionades dins l’especialització en Didàctica de la llengua i la literatura van ser la Mònica Clua (tutoritzada per la Dra. Emilee Moore) i la Jackie Robbins (tutoritzada per mi i la Dra. Laia Canals).

El treball de la Jackie duia com a títol Is there Anybody out there? Review of Research on the Role of the Teacher in Online Language Learning (2007-2017).

Les Jornades van cloure amb una taula rodona sobre Els reptes i les possibilitats de la recerca en Educació, en la qual van participar el Dr. Breogan Tosar, la senyora Laura Moya i el Dr. Pablo Batzan.Leave a Reply

Your email address will not be published.